Saturday, August 28, 2010

Nazifa Nawwarah ♥

Auw auwww ^^ Haha Nazifa Nawwarah, oh betapa sayangnya aku kt kau, keding! haha Best friends since July 2009 kn? eheee Dah setahun kite bersama sayangg (: fuhh Sayang kau! haha Naz ni kn, mule mule aku tk kenal die, sebb die kawan fida, so die add je la aku kt mys, and aku tk tgo die hha sorry weh --' igt tk? kau mule mule igt aku sombong je kn? Tpi sebenarnye aku tak! aku hanya busy mengendalikan masalah dgn Muhammad Hafizuddin Adnan haha -____- Aku clash gn die ke, gado or anything lah kau sentiasa ada untuk aku kn? ehee Muah skit :* haha
Aku berjanji akan berkawan dgn kau sehingga akhir hayat aku (:
Tahu tk aku gile syg kau! haha Dah berapa kali kite nk meet tpi tak kesampaian kn? hee Kesian, padahal ruma nenek kau dkt je gn aku, tpi everytime kau balik tsp mesti aku klua ke aku tade transport :( gile sedih aku kalau tk dpt jumpe kau, tpi takpee! Bulan 11 ni kite hang kn kn syg? hihi ^^ And igt tk? aku promise nk blanje kau lens *tu pon kalau duit cukup --' haha
kau putih gile tawu tk? Mengalahkn aku! Jealous tawuu? erghh -__- haha lek lek
Nazifa Nawwarah Kamarudin, wa sayang lu sis

No comments:

Post a Comment