Friday, October 15, 2010

Budak kejar HOT

Okay HELLO!
Hari ini saya nak ckp ni oi ceh saya eh? haha
Okay, budak nii KEJAR HOT, dulu dia kawan baik kitorg la kn tpi ttbe die jdi mcm sial! eee korg agak agak aku suke tk gn die ni? dri dulu tk suke Hihi ^^ sorry wa agak gedik skit Eee biarlahh!
die ni kn kn kn PENG haha. thu tk PENG tu apa? eee pikir sendiri ye? Die ni ttbe nk delete kawan kawan die ni yg sentiasa ada untuk die terutamanya bile die BOSAN. bile BOSAN bru cari kawan kawan kau ye? okay skrg JANGAN cari kitorg eh syg? Meluat wa tengok muka lu. so please blah ye lepas ni? Kau da delete kitorg, tpi kakak angkat muke kemek semua tu simpan? wahhh Hebat la kau, kalau kakak angkat kau ramai ramai tu tinggalkn kau JANGAN laaaa cari kitorg ye please? kitorg takkan LAYAN kau eh syg? Serious aku tk faham kau wahai Tuuuuuuut. Kitorg semua tk faham la. Kau kata kau sakit? sakit apa? Banyak noh penyakit kau. Bagus la ye? buang kawan kau yg amat baik ni jauh jauh Kitorg pn da PUIIII tgk kau HAH!

No comments:

Post a Comment