Tuesday, November 16, 2010

My Contacts :)

Eheee semalam dpt contacts drpd Fatin bot bot :)
Mahal taw aku bayar? Da la lawa :O
haha Sabar je kan dgn mummy, asek bebel jee psl lens ni. Chill la maaa, adik tahu mcm mne nak jaga mata adik :D haha Then tgh bebel bebel tu, ckp lah 'mum, nnti beli lens solution taw'. Amboiii mula la lagi bebelan die. Haha tpi bebel bebel dpt jugk solution die belikan. Hihi ^^ Thanks Mummy :) Balik je terus bukak lens and rendam in solution. For 6 hours. Lama kan? Dah la tk sbr! haha. Now tgh pakai ni, haha Pkul 11.21 p.m. pon nak pakai ke cik? aha Biar lahhh :D
Purple teramatlah lawa, and serupa kot mcm Cik Nazifa Nawwarah :) So nnti kite hang pakai ye yang? waha SUKAAA xD Grey pon lawaaaa! Both make my eyes look bigger ;P Me likeyyyyy!
Esok raya haji la kn? Nak pakai! hihi ^^

No comments:

Post a Comment