Tuesday, December 21, 2010

Tag from Kakak Tyka kiteeee ;)

Thanks to Tyka for tagging me here Haha.


1. Adakah anda rasa anda HOT ?
-Yes teramat! hahaha Bodoh je Mana adaaa, minah pasar malam sana tu lagi hot Haha

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang ?























3. Cerita pasal gambar ni
-Movie ini sangat besttt smpai meletup otak Haha

4. Kali terakhir makan pizza
- Two weeks ago?

5. Lagu terakhir yang anda dengar
-McFly - Shine a light

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini
- Berfacebook-ingggg

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa ?
- qiss, Qissy, adik, tina?

8. Tag lagi 5 orang
- Fidaaa
- Nazifaaaa
- Ieqaa
- Ernaa
- Huda atyrahhhh

9. Siapa orang no 1 dengan anda?
- Bestfriend ;)

10. Katakan sesuatu kepada no 5
- Hello nenek, awak sgt kepoh mcm saya kan? haha

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
- Tatauuuuu

12. Bagaimana pula dengan no 2?
- Haha hihi Secrettt >.<
13. Kata kata cinta kepada orang no 4
- Ernaaa, rinduuuu hihi

14. Berikan 4 fakta tentang orang yang kamu tag
Fida - terlebih gilakan korea setelah aku memperkenalkn dunia korea kpdnya
Nazifa - Bestfriend terbaaiikkkk
Ieqa - haha si gossip
Erna - pengawas sekolah yg tk ikut peraturan Haha
Huda - Minah kepoh! best kalau ajak bergossip

No comments:

Post a Comment